DEMI RAKYAT

JANJI 100 HARI PAKATAN RAKYAT

JANJI 100 HARI PAKATAN RAKYAT

KADAR TARIF AIR DI MALAYSIA

KADAR TARIF AIR DI MALAYSIA
Tarif air di Johor adalah yang tertinggi........

10 September 2008

UMNO Pulau Pinang cetuskan kekecohan

Zainol kemudiannya mengeluarkan gambar Dr Koh dari bingkai gambar dan mengoyaknya.Ini perangai ahli UMNO .... Ahmad dan Zainol wajib di ISA kan. Niat mereka untuk menimbulkan kemarahan bangsa Cina marah kepada bangsa Melayu. Yang menarik .. kononnya Pak Lah mengarahkan Ahmad untuk membuat sidang akhbar. Tapi kandungannya berlainan rupa.

Ahmad cuba jatuhkan kepimpinan Pak Lah
Ini tektik UMNO untuk memaksa PAk Lah meletakkan jawatan. Ini kata Ahmad di dalam sidang akhbar hari ini …
“Kami bersyukur YAB Pak Lah (Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi) faham tentang isu tersebut dan ini boleh kita nilai sendiri dari kenyataan akhbar yang dibuat oleh beliau sebaik sahaja selesai mesyuarat Badan Perhubungan Umno Negeri Pulau Pinang.


“Pak Lah telah meminta saya untuk membuat satu lagi sidang
akhbar - maka inilah kita adakan sidang akhbar pada hari ini,” kata Ahmad.- MKini

Dan selepas sidang akhbar itu ….
Bekas ahli badan perhubungan Umno negeri, Zainol Abidin Hashim, dengan bantuan rakan-rakannya telah menurunkan gambar Dr Koh dari dinding ibupejabat Umno tersebut.
Zainol kemudiannya mengeluarkan gambar Dr Koh dari bingkai gambar dan mengoyaknya.

Ini perangai ahli UMNO …. Ahmad dan Zainol wajib di ISA kan. Niat mereka untuk menimbulkan kemarahan bangsa Cina marah kepada bangsa Melayu. Yang menarik .. kononnya Pak Lah mengarahkan Ahmad untuk membuat sidang akhbar. Tapi kandungannya berlainan rupa.
Najib di lapurkan akan bertemu Ahmad esok untuk membincangkan perkara tersebut. Apakah tindakan Pak Lah selepas ini? Insiden tersebut disiarkan di dalam berita ke seluruh negara.
Aku kata ….. ISA kan beruk beruk UMNO tu…Kalau tidak … maknanya UMNO kebal pada ISA. Dan … kerana mangkuk hayun beberapa ekor ni …ia merosakkan nama Melayu seluruhnya.
dan ini kata Pak Lah …

Saya sangat tidak gembira dengan situasi ini, Saya akan mengambil tindakan tegas berhubung perkara ini. Semestinya,” katanya. - bernama

Kubur kan UMNO untuk selama lamanya.
No comments: