DEMI RAKYAT

JANJI 100 HARI PAKATAN RAKYAT

JANJI 100 HARI PAKATAN RAKYAT

KADAR TARIF AIR DI MALAYSIA

KADAR TARIF AIR DI MALAYSIA
Tarif air di Johor adalah yang tertinggi........

13 February 2009

PRK BUKIT SELAMBAU DAN BUKIT GANTANG

Pilihanraya kecil Parlimen Bukit Gantang di Perak dan Dewan Undangan Negeri (DUN) Bukit Selambau, di Kedah akan diadakan serentak pada 7 April depan.

Manakala tarikh penamaan calon pula - bagi kedua-dua kerusi tersebut - ditetapkan pada 29 Mac.

Pengumuman tersebut dibuat oleh Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof selepas mempengerusikan mesyuarat suruhanjaya itu di Putrajaya pagi tadi.

Ini bermakna kedua-dua pilihanraya kecil itu akan diadakan selepas perhimpunan agung Umno yang bakal menyaksikan pemilihan pucuk pimpinan parti terbesar orang Melayu itu. Perhimpunan agung Umno dijadualkan berlangsung dari 24 hingga 28 Mac depan. Keputusan ini sudah dijangka oleh kebanyakan penganalisis politik yang mana selepas perhimpunan tersebut Najib akan mendapat kuasa yang lebih besar untuk menjalankan taktik jijik dan kotor serta menghalalkan apa juga cara demi mencapai kemenangan mutlak.

Ayuh Jentera Anak Muda Keadilan Gelang Patah, mari kita bersama-sama dengan jentera Pakatan Rakyat yang lain untuk turun ke Bukit Selambau dan Bukit Gantang dengan satu tekad iaitu memenangkan calon dari Pakatan Rakyat.


No comments: