DEMI RAKYAT

JANJI 100 HARI PAKATAN RAKYAT

JANJI 100 HARI PAKATAN RAKYAT

KADAR TARIF AIR DI MALAYSIA

KADAR TARIF AIR DI MALAYSIA
Tarif air di Johor adalah yang tertinggi........

14 August 2008

Ezam Tiada Harga Langsung Disisi UMNOSekiranya , ada nilai dan harga bagi diri sdr untuk UMNO , dengan berada di dalamnya , apa maknanya sekiranya hasrat untuk menentang DSAI , tidak kesampaian , yang boleh membawa maksud , nawaitu sdr untuk melunaskan perjuangan peribadi , telah hancur dan tidak dilayan pun.Bukti !!!! Betapa Ezam Ditolak UMNO

Pengumuman yang dibuat oleh TPM , iaitu calon BN bagi pilihnaraya kecil P-44 Permatang Pauh , ialah Dato Arif Shah Omar Shah , iaitu ADUN Seberang Jaya.

Ezam , dimana kau ?

Dimana kau ezam sekarang ?


Sekarang , sudah tahu dimana kedudukan kau dalam UMNO, tidak lebih hanya lah sebagai alat , bagi menyambung hayat UMNO yang sudah tinggal nyawa2 ikan saja lagiJadi , yang bising selama ini , hanya lah tong kosong saja , sia – sia saja kau memalu dan memukul tong , penat dan lelah saja , tapi isi dalam nya tak ada , kosong !!!!!!!!!


Ezam , kau dah ditolak oleh UMNO !!!!


Insaf lah Sdr ezam ,sebenarnya kau tidak diperlukan dalam UMNOTidak ada tempat untuk orang seperti kau dalam UMNO , hanya lah sebagai penglipur lara saja , menghiburkan pemimpin – pemimpin yang sedang parah berduka lara kini.Adanya sdr dalam UMNO , bukannya memberikan manfaat , malah membawa kerosakan saja.Tiadanya sdr dalamnya ,mungkin membawa sedikit kebaikan untuk UMNO.


Ezam , kau seorang penakut !!!!


Adakah kau seorang penakut ?Benar , sdr adalah seorang yang penakut dan pengecut Kenapa sdr bersembunyi dalam UMNO , bagi mencari keadilan dan kebenaran ?
Tak ada di dalamnya , tak usah cari lah !!!!!!!


Ezam , ada harga ke kau untuk UMNO ?


Sekiranya , ada nilai dan harga bagi diri sdr untuk UMNO , dengan berada di dalamnya , apa maknanya sekiranya hasrat untuk menentang DSAI , tidak kesampaian , yang boleh membawa maksud , nawaitu sdr untuk melunaskan perjuangan peribadi , telah hancur dan tidak dilayan pun.


Adakah sdr faham sekarang ni ?Arif Shah calon BN di Permatang Pauh


GEORGETOWN: Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Seberang Jaya, Datuk Arif Shah Omar Shah malam ini diumumkan sebagai calon Barisan Nasional (BN) bertanding pada pilihan raya kecil Parlimen Permatang Pauh, 26 Ogos ini. Pengumuman itu dibuat Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak jam 10.21 malam pada majlis pelancaran jentera BN bagi pilihan raya kecil itu di Pusat Konvensyen Sunway Carnival.


Beliau mewakili Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi, selaku Pengerusi BN.
Kerusi itu kosong apabila penyandangnya yang juga Presiden PKR, Datuk Seri Dr Wan Azizah Ismail, mengumumkan melepaskan jawatan sebagai Ahli Parlimen kawasan itu pada 31 Julai lalu. Wan Azizah mengosongkan kerusi itu bagi memberi laluan kepada suaminya yang juga penasihat PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk bertanding.
Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) menetapkan penamaan calon Sabtu ini dan hari mengundi 26 Ogos..


Arif Shah turut hadir malam ini dan diperkenalkan kepada penyokong BN oleh Najib.

From Other Bloggers

Nadi REFORMIS
AMK Gelang patah


No comments: